De 5 grootste geheimen van..

vrijdag 28 april 2023

Blog foto 3 musketiers 2

Er was eens… een bedrijf dat in 1992 klein begon in Maasdijk aan het Blauwhek. Die locatie werd al snel vervangen door de locatie Oostgaag in Maasland. In 1993 werd de overstap naar de Langetaam gemaakt voor meer ruimte. In 1995 was ook dit niet groot genoeg en er werd verhuisd naar de Industrieweg in Maassluis, waar in 2000 nog een uitbreiding heeft plaatsgevonden. Nu bevindt dit bedrijf zich op Transportweg 5 in Maasdijk.

Rarara, over welk bedrijf gaat dit? Weet jij het?

Natuurlijk weet jij het! Trefzeker, een begrip in het Westland, Midden-Delfland, Rijnmond en Haaglanden. De afgelopen jaren zijn wij extreem gegroeid en wij blijven groeien! Wat gebeurt er eigenlijk allemaal achter de schermen en wat kenmerkt ons bedrijf?

Lees snel verder en ontdek Trefzekers diepste geheimen!

 1. Onze kracht
  Alle spelers in de opstelling van team Trefzeker zijn betrokken bij de doelpunten die we maken. Waar wij misschien al 1-0 mee voorstaan, is dat er maar liefst zes event managers werkzaam zijn binnen het bedrijf. Dit betekent dat er 150% aandacht gegeven kan worden aan de wensen en behoeften van de klant en dat ons niets te gek is. Want… Alles voor een complete belevenis.

 2. Stand-by!
  In het weekend staan voor ons de meeste evenementen op de planning. Iedere partymanager heeft zijn eigen verantwoordelijkheid voor, tijdens en na het evenement. Een kracht van Trefzeker is de storingsdienst in het weekend. Deze taak wordt elk weekend aan iemand anders gegeven en deze persoon zorgt ervoor dat hij stand-by staat. Is ergens de cola bijna op of wordt er een garderobe rek gemist dan kan dit als de bliksem opgelost worden!

 3. De 3 musketiers

  Koos is het bedrijf Trefzeker gestart en heeft zijn ouders en schoonouders daar altijd in betrokken. Koos zijn schoonvader Frans was zelfs zijn eerste werknemer en heeft er jaren met plezier gewerkt!

  Zijn eigen vader wordt ome Jan genoemd door het personeel, klanten en andere betrokkenen van Trefzeker. Met een leeftijd van 84 jaar draagt Jan nog steeds zijn steentje bij in het bedrijf. Ondertussen is Jan bekend als zanger, biertapper of bezorger in het Westland en met zijn aanwezigheid gaat het dak eraf!

  Cas, de zoon van Koos is als oproepkracht inzetbaar voor het bedrijf en is hier ook regelmatig te vinden voor een bakkie, borreltje of gezellig praatje! Wie weet wat zijn toekomst gaat brengen…

 4. Maandagmiddagborrel.
  Gezelligheid, saamhorigheid en in teamverband, zijn drie termen die Trefzeker omschrijven. Op vrijdagmiddag is het meeste personeel aan het werk in voorbereiding op een evenement en op zaterdag zijn de evenementen vaak in volle gang! Dit zorgt ervoor dat personeel elkaar minder vaak ziet en zo is de maandagmiddagborrel ontstaan. Gewoon om even gezellig na te praten over het weekend!

 5. Koosnaampje?
  Tja.. dit is nog eens een geheim! Je bent al die tijd een beetje voor de gek gehouden! Koos van der Hoeven zijn echte naam is namelijk Hans. Op vijftien jarige leeftijd werkte Koos in de kas van ATH Duijvestijn en daar waren op dat moment drie mannen genaamd Hans werkzaam. Je voelt de bui al hangen, dit was niet gemakkelijk communiceren door de intercom! Dus kregen de mannen een andere naam, waaronder onze Koos. Zijn omgeving nam de naam Koos over, waardoor hij zelfs is getrouwd onder deze naam en hij nooit meer anders wordt genoemd.

…..Trefzeker

Lijkt het je leuk om deze blogs iedere maand in je mailbox te mogen ontvangen? Schrijf je hier in en blijf op de hoogte!