Geschiedenis 

April 1992

De basis van Trefzeker is gelegd rond april 1992, met als doelstelling ‘Horeca Party en Verhuurservice’. Grondlegger Koos van der Hoeven had een aantal jaren gewerkt in de transportwereld, maar een eigen zaak dat leek hem wel wat.

 

Van eerste pandje naar oude koeienstal

Na een aantal jaren hard werken in de Horeca Party en Verhuurservice was daar de eerste beloning, een eigen pand bij Tuinder Groenewegen aan het Blauwhek in Maasdijk. Na een aantal succesvolle maanden en de groei van de zaak werd al snel naar een ruimer onderkomen gezocht. Dit werd gevonden in Maasland bij boer Vreugdenhil aan de Oostgaag. Een tijdelijke koeienstal bood plaats aan de verhuurmaterialen die zo door de jaren heen aangeschaft waren. Het bedrijf nam steeds serieuzere vormen aan, zodoende werd er nu gezocht naar een nog betere uitvalsbasis. Deze werd gevonden in Maasland aan de Langetaam. Hier was 50m2 bedrijfsruimte beschikbaar met koud stromend water en 2 stopcontacten aan de wand, voor die tijd alles wat nodig was om Trefzeker te ondernemen. Hier werden vele materialen aangeschaft en het bedrijf begon snel te groeien.

  

Verhuizen naar Maassluis

Vanaf 1995 brak er voor Koos en Trefzeker een mooie tijd aan, het ging erg goed met de zaak en zodoende werden de verhuisdozen weer eens gevuld. Nu werd Maassluis de nieuwe uitvalsbasis. Een loods van 390 m2 aan de Industrieweg bood genoeg ruimte en er kon zelfs tot 800 m2 uitgebreid worden, dus voor de komende jaren kon Trefzeker lekker groeien. Na deze verhuizing nam niet alleen het aantal verhuur artikelen, maar ook het personeel toe. Losse krachten en vaste aanstellingen volgden om alle materialen te leveren, terug te halen en schoon te maken.

 

Eigen bedrijfspand bouwen

Weer een aantal jaren verder werd dan echt de grote stap genomen. Na veel rekenen, een hoop lef en een goed plan werd besloten om op bedrijventerrein Coldehove een schitterend nieuw pand te bouwen. Een pand met een inhoud van 1800 m2 bedrijfsruimte. In december 2005 werd begonnen met de verhuizing en in januari 2006 is het nieuwe pand in gebruik genomen. Ruime kantoren, een heerlijke kantine en alle gemakken voor handen om de klant van vandaag op haar wenken te bedienen.

 

Trefzeker, een bedrijf gestart in 1992 is in een aantal jaren tot iets schitterends uitgegroeid. Ondernemen met passie, de juiste mentaliteit, personeel en materiaal hebben Trefzeker vormgegeven tot wat het nu is. Benieuwd naar alle materialen en de mooie verhalen erachter... loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen.