Huur alles bij ons voor een complete belevenis

Het verhaal van een klapstoel tot een compleet evenement

Trefzeker Verhuur & Evenementen is in 1992 opgericht door, huidige eigenaar, Koos van der Hoeven. Koos begon met het verhuren van klapstoelen vanuit een garage, vervolgens naar een bedrijfspand op de industrieweg in Maasluis tot nu een bedrijfspand van 3500m2 op de Transportweg in Maasdijk. Wat destijds begon als een bescheiden onderneming is uitgegroeid tot het Trefzeker van nu, een toonaangevende partner in evenementenorganisatie en verhuurservice van eventmaterialen. De reis van klapstoelen naar een uitgebreid assortiment materialen en diensten weerspiegelt niet alleen de groei, maar ook onze ervaring aan het leveren van hoogwaardige evenementen. Dit doen wij in de regio Haaglanden, Midden-Delfland, Westland, Rijnmond en Lansingerland.Bij Trefzeker staat persoonlijke aandacht centraal in elk aspect van ons bedrijf. Vanaf het allereerste contact met onze accountmanagers tot het moment dat we de laatste statafel hebben opgeruimd en het evenement hebben nabesproken, streven we naar perfectie. Ons team, bestaande uit betrouwbare, goed opgeleide en ervaren medewerkers, zorgen ervoor dat alle materialen met onze eigen transportmiddelen op tijd op de locatie arriveren. We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de opbouw, coördinatie van het evenement, afbouw en evaluatie. 

 

Persoonlijke aandacht is de rode draad in ons bedrijf. Om ervoor te zorgen dat uw feest of evenement van het begin tot het eind klopt, komt een van onze accountmanagers graag persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij werken met een vast team van betrouwbare en goed opgeleide medewerkers. Met onze eigen bussen of vrachtwagens brengen wij alle materialen naar de gewenste locatie. Daar bouwen wij zelf alles op, testen de stroom en het geluid en ruimen na afloop alles weer netjes op.

Voor de bediening tijdens evenementen kunnen wij onze vaste krachten inzetten en wanneer nodig een beroep doen op een groot aantal oproepkrachten. Al deze medewerk(st)ers hebben wij zorgvuldig geïnstrueerd en getraind om een onvergetelijk evenement neer te zetten.

personeel Trefzeker