Elk feest(je) op maat verzorgd!

Westland-in-Business feest

Waar een feestje te vieren is, daar heeft Trefzeker doorgaans een flinke vinger in de partytaart. De specialist uit Maasdijk verzorgt al 24 jaar grote en kleine feesten tot in de puntjes. “U vraagt, wij draaien”, zegt directeur Koos van der Hoeven.

 

Geen feestje is de partyverzorger en -verhuurder gauw te gek. Van intieme verjaardag tot bruiloft, van dorpsbraderie tot bedrijfsfeest: Trefzeker maakt er geheid een dag of avond van om nooit te vergeten. Met volgend jaar een kwart eeuw ervaring op zak weten ze hier precies wat er nodig is om feestelijke bijeenkomsten niet alleen van een leien dakje te laten lopen, maar ook om de juiste toon te zetten.

 

Met eigen glaswerk en servies, kleding voor het bedienend personeel - van barman tot parkeerwacht - , een eigen wasserette, koeling, geluidsapparatuur, mooie food-karren - van ijs tot haring - en een modern eigen wagenpark voortdurend on the road is Trefzeker een goed geoliede machine. Daardoor kunnen Koos van der Hoeven met zijn 14 vaste medewerkers en team van 30 parttimers ook bij last minute aanvragen vaak nog de helpende hand bieden. “Wij zijn er 24/7.”

 

Begonnen als een familiebedrijf in partyverzorging dat langzaam uit zijn jasje groeide, heerst er in het hypermoderne onderkomen op transportcentrum Westland nog steeds een gezellige joviale sfeer. Klanten kunnen er een goed idee krijgen van wat Trefzeker te bieden heeft. “We zijn er voor bedrijven die 5000 gasten hebben uitgenodigd tot particulieren die wat klapstoeltjes en gebaksbordjes nodig hebben. Trefzeker is een servicegerichte dienstverlener die nog altijd veel klanten van het eerste uur bedient. Daar zijn we trots op”, zegt Koos van der Hoeven.

 

 

Westland-in-Business trefzeker koos

Van biologische bitterbal tot ambachtelijke patat uit de food truck: Trefzeker weet wat eigentijdse catering is. Dat het bedrijf zit in de regio waar tomaten, komkommers, paprika’s en andere groente om de hoek wordt geteeld, is een dubbele bonus. “Streekproducten worden steeds populairder. Alle lekkere groenten die je kunt verzinnen, liggen in deze regio voor het oprapen, net als de bloemen voor de aankleding. Verser kun je het niet maken.”

Trefzeker kan terugvallen op partners - veel uit de regio - met wie het al vele jaren samenwerkt. Van de keurslager, visspecialist en groenteman tot en met het biertje van Heineken. De circa 3000 klanten voor wie Trefzeker jaarlijks een feest(je) op maat verzorgt, mogen rekenen op constante kwaliteit.